Επαγγελματίες

Υπηρεσίες

προς Επαγγελματίες

Η πολύχρονη συνεργασία μας με μεγάλες εταιρείες και με ομίλους κολοσσούς στον χώρο των επίπλων και την παράδοση αποκλειστικά και μόνο των προΐόντων τους, μας καθιστά γνώστες του επίπλου τόσο καλά, όσο και ο κατασκευαστής τους.
Γνωρίζοντας ότι το πιο σημαντικό μέρος μιας πώλησης επίπλων είναι η παράδοση, ότι η σωστή τοποθέτηση των επίπλων και ο ικανοποιημένος πελάτης είναι όχι μόνο κέρδος για το κατάστημα αλλά και εγγύηση για το μέλλον του στο χώρο του επίπλου

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ:

- Άψογη συμπεριφορά.
- Σεβασμό προς το σπίτι του πελάτη, προσέχοντας τον χώρο του και αφήνοντάς τον καθαρό από το αμπαλάζ των προιόντων ή τυχόν σκουπίδια.
- Σεβασμό προς τους κοινόχρηστους χώρους του πελάτη.
- Συνέπεια προς τα προκαθορισμένα ραντεβού.
- Τα κατάλληλα εργαλεία για την συναρμολόγηση βιβλιοθηκών, ραφιών, ντουλαπιών ή κρεβατιών και όλων των ειδικών κατασκευών.
- Γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για το 95% των τυχόν τεχνικών προβλημάτων ή εργοστασιακών μικρο-ατελειών που μπορεί να προκύψουν, χωρίς φυσικά να δυσαρεστηθεί ο πελάτης.
- Πολύ προσεκτική μεταφορά τόσο από τα καταστήματα ή και από τις αποθήκες στα φορτηγά, όσο και από τα φορτηγά στον πελάτη, για να παραδωθούν τα έπιπλα χωρίς γρατζουνιές ή χτυπήματα.
- Ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Ένας καταρτισμένος συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί εντελώς δωρεάν, για να εκτιμήσει το κόστος της μεταφοράς.

Transport Company

Γράμμου, Πάροδος 77
Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
Τηλ: 2109766983
Κινητό: 6977.613.297

Search