Άρθρα

Μετακόμιση με οργανωμένο πλάνο – Ξεκινήστε άμεσα

μετακομιση οργανωμενο πλανο

Σκοπεύετε να μετακομίσετε; Αποφασίζετε αν θα προσλάβετε επαγγελματίες μεταφορείς ή όχι; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορεί να είναι διαφορετική με βάση συγκεκριμένους παράγοντες. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να ποικίλλουν, όπως ο χρόνος, η πολυπλοκότητα της μετακόμισης και τα χρήματα. Εάν θέλετε να μετακινήσετε βαριά έπιπλα, φροντίστε να προσλάβετε μια επαγγελματική εταιρεία μετακόμισης. Με την παρουσία πολλών μεταφορικών εταιρειών, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε έναν καλύτερο μεταφορέα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης εταιρείας μετακόμισης.

1. Η εταιρεία πρέπει να κάνει απογραφή

Μια μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να ετοιμάσει μια απογραφή των αντικειμένων σας για να καθορίσει το βάρος τους. Ο εκτιμητής τους πρέπει να είναι ενδελεχής και να ελέγχει τους χώρους αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, γκαράζ, συρταριών και ντουλαπιών. Το βάρος των αντικειμένων σας θα καθορίσει την τιμή της μετακόμισής σας και το μέγεθος των ροκ. Φροντίστε να κατανοήσετε αυτήν την εκτίμηση για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα.

2. Εις βάθος εκτίμηση

Πριν επιλέξετε μεταφορική εταιρεία, ελέγξτε το μοτίβο εργασίας της. Ένας εκτιμητής πρέπει να πραγματοποιήσει μια διέλευση χωρίς καθυστέρηση. Ο εκτιμητής θα κάνει κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με την τοποθεσία, την ημερομηνία μετακόμισης, το βάρος κάθε αντικειμένου κ.λπ. Θα κάνει ερωτήσεις σχετικά με την τρέχουσα και την παλιά τοποθεσία σας. Πρέπει να μοιραστείτε λεπτομέρειες για πράγματα που θέλετε να δωρίσετε για φιλανθρωπικούς σκοπούς, να πουλήσετε στην πώληση γκαράζ κ.λπ.

3. Αποφύγετε την πληρωμή μεγάλων καταθέσεων

Οι αξιόπιστοι μεταφορείς δεν θα χρειαστούν μεγάλη κατάθεση ή μετρητά πριν μετακομίσουν. Φροντίστε να κάνετε την πληρωμή κατά την παράδοση. Η προκαταβολή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σας. Με την πληρωμή προκαταβολών, δεν θα έχετε κανέναν έλεγχο στην παράδοση των αντικειμένων σας. Για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα. Μπορεί να σας προστατεύσει από την πιθανότητα δόλιας δραστηριότητας.

Διαβάστε – Σχέδιο μετακόμισης για λιγότερο άγχος

4. Η διαφάνεια είναι απαραίτητη

Δεν πρέπει να μετακινηθείτε με εταιρεία που λειτουργεί με διαφορετικά ονόματα.. Φροντίστε να αναζητήσετε μια εταιρεία με τοπική διεύθυνση.

Ελέγξτε τις πληροφορίες ασφάλισης και αδειοδότησης. Οι υπάλληλοι αυτής της εταιρείας πρέπει να απαντούν σε κάθε τηλέφωνο με την πλήρη επωνυμία της επιχείρησής τους. Διαβάστε τις κριτικές των παλιών πελατών τους για να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες τους.

5. Δείτε Κριτικές

Η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης. Επιπλέον, ρωτήστε τους κινητές σας για τυχόν αναφορές. Προσπαθήστε να βρείτε τη λίστα των πελατών τους στην περιοχή σας. Μη διστάσετε να κάνετε άμεσες ερωτήσεις από αυτά τα άτομα σχετικά με τις εμπειρίες τους.

6. Εξοικονομήστε χρήματα στο κόστος συσκευασίας

Οι άνθρωποι συχνά πακετάρουν τα υπάρχοντά τους για να αποφύγουν το κόστος συσκευασίας. Θυμηθείτε, ο μεταφορέας σας δεν θα αναλάβει την ευθύνη για ζημιές, εάν πακετάρετε τον εαυτό σας. Οι μεταφορείς ενδέχεται να χρεώσουν μια επιπλέον τιμή για υλικά συσκευασίας και κιβώτια. Αν θέλετε να πακετάρουν τα πράγματά σας, ρωτήστε για την εμπειρία τους. Πολλοί συσκευαστές μπορούν να κάνουν προσεκτικά αυτή τη δουλειά. Χρησιμοποιούν ειδικά κουτιά και υλικό συσκευασίας για κάθε είδος.

7. Αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις

Θέλετε να μετακομίσετε σε ένα διώροφο σπίτι; Μετακομίζετε από διαμέρισμα 12ου ορόφου; Οι μετακινούμενοί σας ενδέχεται να χρεώσουν επιπλέον για να μετακινήσουν τα υπάρχοντά σας. Επιπλέον, εάν ζείτε σε ένα στενό δρόμο, οι μετακινούμενοι πρέπει να κάνουν επιπλέον σκληρή δουλειά. Μπορείτε να περιμένετε μια επιπλέον χρέωση για να μεταφέρετε τα υπάρχοντά σας σε ένα μικρό φορτηγό παράδοσης.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρωτήσει για επιπλέον χρεώσεις για μια συγκεκριμένη κατάσταση προτού ξεκινήσετε τη μετακόμιση. Αν βιάζεστε διότι μπορεί να αντιμετωπίζετε μια έξωση, τότε μιλήστε με επαγγελματίες για να τα κάνουν όλα για εσάς.

8. Αλλαγή ζωής

Σε πολλές περιπτώσεις μια μετακόμιση είναι υποχρεωτική, καθώς υπάρχει ένα συναινετικό διαζύγιο ή ένας χωρισμός. Είναι πολύ σημαντικό εδώ να καταφέρουμε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους ανθρώπους. Έχει μεγάλη σημασία, καθώς θέλετε επαγγελματίες που θα σας προσφέρουν εγγύηση στη μεταφορά των αντικειμένων σας.