Άρθρα

Σχέδιο Μετακόμισης για λιγότερο άγχος

metakomisi

Από τον προγραμματισμό μέχρι την αποσυσκευασία, υπάρχουν πολλά μέρη όταν μεταφέρετε τα δικά σας πράγματα ή της οικογένειας. Ακόμα κι αν προχωράτε, η διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες αγχωτικές καταστάσεις. Ελαχιστοποιήστε την ταλαιπωρία—και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στη διαδικασία—με αυτές τις συμβουλές.

Προγραμματισμός της μετακόμισής σας:

Συλλέξτε δωρεάν κουτιά

Καλέστε τα τοπικά παντοπωλεία σας για μεγάλα κιβώτια αποστολής και ζητήστε από τα καταστήματα κρασιών/πακέτων για θήκες κρασιού, οι οποίες είναι ιδανικές για τη συσκευασία γυαλικών.

Τα παλιά κουτιά παπουτσιών είναι ιδανικά για μικροαντικείμενα όπως χαρτιά και φωτογραφίες που θέλετε να κρατήσετε.

Υπολογίστε το κόστος μετακόμισης

Συμπεριλάβετε προμήθειες, έξοδα στο δρόμο, αποθήκευση, μετακίνηση φορτηγών, μεταφορείς κ.λπ. Τα έξοδα μετακόμισης ποικίλλουν, καθώς θα χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ DIY και επαγγελματικής εταιρείας μετακόμισης. Αποτελούν επίσης ένα ευρύ φάσμα τιμών όταν εξετάζετε εάν πρόκειται για τοπική μετακόμιση ή μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα έξοδα μετακόμισης που θα αντιμετωπίσετε, επειδή δυστυχώς πολλές εταιρείες είναι a la carte για την τιμολόγηση:

  • Ενοικίαση φορτηγού
  • Χιλιόμετρα φορτηγού και αέριο
  • Μετακινούμενα υλικά (κιβώτια, ταινία συσκευασίας κ.λπ.)
  • Εργασία (συνήθως υπολογίζεται ανά ώρα)
  • Κρατήστε, πουλήστε, χαρίστε ή πετάξτε

Λάβετε υπόψη ότι τα αντικείμενα που πωλούνται σας αποφέρουν χρήματα, τα αντικείμενα που δωρίζετε ισούνται με φορολογικές εκπτώσεις και τα αντικείμενα που πετάγονται είναι λιγότερα αντικείμενα προς μετακίνηση. Διατηρήστε το κόστος χαμηλότερο, έχοντας φυσικά λιγότερα χρήματα για τη μετακόμιση από το σπίτι, καθώς η εργασία είναι συνήθως ανά ώρα. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι στα νησιά μετακομίζουν για σεζόν. Ακόμα και μετά από ένα συναινετικό διαζύγιο, θέλετε τα έιπλα σας να μεταφερθούν με ασφάλεια.

  • Φάκελοι αρχείων
  • Οργανώστε έναν φάκελο
  • Συμπεριλάβετε τιμές μετακόμισης, συμβόλαια και όλες τις αποδείξεις (πολλά έξοδα μετακόμισης εκπίπτουν φόρου).

Η ύπαρξη μιας ειδικής θέσης για αυτά τα είδη θα μειώσει το άγχος όταν έρθει η ώρα να αναθεωρήσετε τους λογαριασμούς και τις συμβάσεις. Αυτό μπορεί να φαίνεται διαισθητικό, αλλά η κίνηση μπορεί να αγχώσει και να αποσπάσει αρκετά την προσοχή ώστε να σας καθαρίσει από την οργανωτική σκέψη. Μεγάλη προσοχή επίσης στις ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου άνθρωποι οδηγήθηκαν σε αναζήτηση για ανάκτηση δεδομένων, καθώσα χτυπήθηκε στη μετακόμιση ο σκληρός δίσκος. Στη Brounos Trans, σας εξασφαλίζουμε την μέγιστη ασφάλεια.

Κωδικός χρώματος

Δώστε ένα χρώμα σε κάθε βασικό χώρο του σπιτιού σας. Εκτυπώστε έγχρωμες ετικέτες για να κολλήσετε σε κουτιά με διάφανη ταινία. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αριθμών, δώστε προτεραιότητα στα κουτιά που πρέπει πρώτα να αποσυσκευάσετε και αυτά που μπορούν να περιμένουν. Δημιουργήστε ένα αρχείο στον υπολογιστή σας με τον χρωματικό κωδικό και το σύστημα αριθμών σας και, στη συνέχεια, εκτυπώστε. Εκτυπώστε τις ετικέτες σας σε αυτοκόλλητα φύλλα που μπορείτε να παραλάβετε από το τοπικό γραφείο ή το φαρμακείο σας.

Διαβάστε – Συμβουλές Μετακόμισης για λιγότερο άγχος

Έξυπνες λύσεις συσκευασίας:

Τραβήξτε φωτογραφίες αναφοράς των καλωδίων πριν τα αποσυνδέσετε

Η λήψη μιας γρήγορης φωτογραφίας των καλωδίων στο πίσω μέρος σύνθετων ηλεκτρονικών είναι μια μικρή ενέργεια για την οποία θα είστε ευγνώμονες αργότερα.

Η σύνδεση της τηλεόρασης, των οθονών και των συσκευών σας στο νέο σας σπίτι θα είναι πολύ πιο ευχάριστη με φωτογραφίες αναφοράς. Δώστε προσοχή σε όλα σας τα ηλεκτρικά αλλά και ηλεκτρονικά είδη. Πολλοί νέοι αποθηκεύουν τις φοιτητικές εργασίες τους σε USB φλασάκια. Προσέξτε μην χτυπηθούν ή τα χάσετε.

Δεν γνωρίζουμε ένας φοιτητής τι αντιμετωπίζει στη προσωπική του ζωή. Είναι ένα γεγονός ότι πολλά νέα παιδιά μπορεί να έχουν έναν δικηγόρο διαζυγίων στη ζωή τους ανάμεσα με τους γονείς.

Βίδες

Διατηρήστε το υλικό οργανωμένο

Κολλήστε βίδες, μπουλόνια και παξιμάδια απευθείας σε έπιπλα, συσκευές και κορνίζες.

Χρησιμοποιήστε μια τσάντα με φερμουάρ για μεγαλύτερο υλικό, βάλτε την ετικέτα και συνδέστε την τσάντα στο αντικείμενο.

Οργανώστε τα έπιπλά σας με τρόπο που θα κάνει τη συναρμολόγηση πολύ πιο κατανοητή.

Συσκευάστε βαριά αντικείμενα σε αποσκευές

Τα βιβλία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα καθώς το βάρος τους αυξάνεται γρήγορα. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τις πλαστικές μπανιέρες με ρόδες που έχουν κερδίσει δημοτικότητα στα συστήματα αποθήκευσης, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν έναν τόνο βαλίτσες γύρω-γύρω.

Στρώμα

Προστατέψτε τα στρώματα Χρησιμοποιήστε τα επιπλέον τοποθετημένα σεντόνια σας διπλασιάζοντάς τα γύρω από τα στρώματα για να τα διατηρήσετε καθαρά.

Τοποθετήστε τα και στις δύο πλευρές, καθώς το στρώμα θα αγγίζει το φορτηγό και τα δάπεδα και στις δύο.